Live muziek
Live optredens op ons woonwagen-podium in De Schuur te Borsbeek of op jouw locatie in een van onze mobiele podium-caravannetjes.

Wie?
Te cream colored ponies – vintage swingjazz

It don’t mean a thing if it ain’t got that swing! En dat het zal swingen dat bewijzen deze jazzcats wiens stemmen ontzettend smooth blenden in de mooiste melodiëen uit het swingrepertoire. The Cream Colored Ponies hebben een passie voor de swingmuziek uit de jaren ’30 en ’40! Op hun nostalgische trip door het swingtijdperk brengen ze hulde aan de crooners van weleer -bekend om hun rustige, zachte en vooral natuurlijke stemgeluid-. De mooiste liedjes uit The Great American Songbook helemaal in de stijl van Louis Prima, Louis Armstrong, Nat King Cole, Dean Martin, Frank Sinatra, Ella Fitzgerald en vele andere meesters uit de swingmuziek, passeren de revue.
Blue Moon, Don’t Fence me in, Cheek to Cheek, Besame Mucho, I’ve got you under my skin, We’ll meet again,…

Roel Ferny (zang en gitaar) / Juno Kerstens (contrabas en zang) / Angel Pérez (trompet en zang)

Beluister hier.

Les tzigales – gypsy jazz
Les Tzigales brengen chansons/ standards uit de swing-, musette- en Gypsy Jazz- muziek gekleed in een warm en geheel eigen geluid. De muziek is afwisselend swingend, melancholisch, opzwepend, vrolijk. Kortom, boeiend als het leven zelf!

Les Tzigales heeft ook een familieprogramma met liedjes uit o.a. Jungle book. Plezier voor de allerkleinsten!

Beluister hier.


Info

Live muziek
LOCATIE:
Op ons woonwagen-podium in De Schuur te Borsbeek.
OF
Op jouw locatie in een van onze mobiele podium-caravannetjes.
WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates