KALENDER

Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Gemeente Borsbeek

Aankomende Evenementen

juni 2018

Voorstelling Circus Minimini

17 juni // 11:00 - 11:30
De Schuur – Borsbeek, Fort 3
Borsbeek, 2150 België
+ Google Maps
4,00euro

Welkom in Circus Minimini! Nee, probeert u niet in de tent binnen te komen, daar is hij te klein voor. Mijnheer Minimini presenteert u het kleinste circusje ter wereld, maar met attracties van wereldniveau! Aanschouw de gulzige papegaai Roepie, Sammy de waaghals en nog een heleboel andere bijzondere figuren (die nogal sterk op de circusdirecteur lijken). Welkom! Welkom! Maar neemt u plaats buiten de tent! “Circus Minimini” is een interactieve vertelvoorstelling die kinderen van 3 tot 8 jaar meeneemt naar de fantasiewereld…

Meer weten »

Theater – Blèten – Met Warre Borgmans

21 juni // 20:00 - 23:30
De Schuur – Borsbeek, Fort 3
Borsbeek, 2150 België
+ Google Maps
10,00euro

Theater – Bletèn – Met Warre Borgmans   Een avondvullend theaterprogramma vol humor, poëzie en zelfironie. Topacteur Warre Borgmans vertelt zijn anekdotische verhalen in zijn onnavolgbare stijl. Jokke Schreurs en Dave Reniers sluiten daarbij aan met hun Blues en Songs (Zie ook bij duo Big Dave en Jokke Schreurs). Ontroering, ja, bij momenten, maar vooral veel lachen, tranen van het lachen, "Blèten".   Deuren open vanaf 19u30 tot 23u30 Bestel uw tickets hier.

Meer weten »
september 2018

Muziek – De volgende stroof – Eerbetoon aan Wannes Van De Velde

6 september // 20:00 - 23:30
De Schuur – Borsbeek, Fort 3
Borsbeek, 2150 België
+ Google Maps
10,00euro

Muziek  – De volgende stroof – eerbetoon aan Wannes Van De Velde In dit uitzonderlijk eerbetoon brengen Dree Peremans, Bernard Van Lent en Marc Haumans liederen en verhalen samen van en over Wannes Van De Velde. Ze houden de geest van Wannes levend, ieder met een eigen herinnering aan de Antwerpse zanger.   Deuren open vanaf 19u30 tot 23u30 Bestel uw tickets hier.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen
WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates