B2B




Teambuilding

Je bent een hele of halve dag te gast in een ludiek kader van nostalgische woonwagens. We gebruiken circus als middel om op zoek te gaan naar onze eigen grenzen en die van onze groep. Op wie kunnen we bouwen ? Wie kunnen we vertrouwen? Ervaren circusleraars dagen je uit en helpen je graag op weg. Onze circusworkshops zijn voor iedereen toegankelijk.

Krijg je dorst van al die circuskuren? Dan kan je steeds terecht aan onze gezellige woonwagenbar. Vraag vrijblijvend naar onze verschillende cateringformules. Indien gewenst kan je blijven nagenieten tot in de late uurtjes bij een heerlijk houtvuur en een animatie op maat. Kijk ook eens bij de formule “De Schuur-exclusief” voor meer info.

Praktisch: We bieden een capaciteit van 20 tot 70 personen. Parkeren kan voor de deur. Ideale periode van eind april t.e.m. oktober. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

 

Bedrijfsfeest, familiedag, presentatie of bedrijfsreceptie

Met onze feestformule “De Schuur- exclusief” bieden we een onvergetelijk sleutel-op-de-deur woonwagenevenement op maat van jouw bedrijf. Wij zorgen voor een uniek aanbod woonwagenanimatie! Keuze uit diverse acts, presentaties, workshops, sfeervolle livemuziek, fotobooth,… Catering kan via een partner naar jouw keuze. Vraag vrijblijvend naar onze cateringformules.

Praktisch: > Download Feesten 2019- formule De schuur exclusief

 

 

 

 














WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates