Vertellingen
Verhalen door Kristine Marteleur:

Hou je van verhalen en sprookjes?
Kristine Marteleur vertelt gekke, spannende en mysterieuze verhalen van meisjes en jongens, zwervers en wielewaaien, deugnieten en kapoenen, koningen en oude madammekes, prinsessen en wilde beesten kortom mensen zoals jij en ik.
Zet je oren en hart open en laat je betoveren door haar vertelsels.

Rinkelbel (voor de allerkleinsten)
Kabouter Rinkelbel moet verhuizen. In het Grotebomen bos vindt hij een geschikt huisje. Hij is zo blij dat hij een feestje wil geven. Maar wie zal er komen? Rinkelbel bakt alvast een beukennotentaart en gaat op zoek naar zijn nieuwe buren.
Een greep uit de ontelbaar verschillende vertellingen. Kristine Marteleur speelt deze vertelvoorstelling voor kleuters van 3 tot 6 jaar.

 

Verhalen door Mout Uyttersprot:

Het verhaal van Soetkin en Wibald … een vertellingen over een verhaal die zich in het verleden afspeelde en door de eeuwen heen “naar waarheid” doorverteld werd. We maken hiermee gretig gebruik van het feit dat men vroeger niet kon schrijven of lezen en dat zodoende de verhalen mond aan oor doorverteld werden. Hier hoort bij dat er iedere maal dat een verhaal of legende doorgegeven werd, er à volonté extra’s en overdrijvingen werden toegevoegd. U zal zien dat wij daar ook niet vies van zijn… Dit met de nodige absurde humor. De verhalen zijn geschikt voor een familiepubliek al durven de oren van de allerkleinsten er wel eens van tuiten…

 

 

 

 

 


Info

Woonwagenvertelling
DUUR:
korte vertellingen van +/- 10 minuten tot +/- 25 minuten
PUBLIEK:
Familiepubliek.
LOCATIE:
In of rond onze woonwagentheaters en retro caravans.
Of een locatie naar uw keuze.
CAPACITEIT:
30 tal personen in de woonwagen.
Voor de woonwagen of retro caravan is er plaats voor 80 à 100 toeschouwers.
Inclusief extra inkleding met zitbankjes en retro-terrasje.
We vertellen verschillende verhalen per dag naargelang de duur van de verhalen.
WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates