DE SCHUUR

Kalender

bekijk alle evenementen

Bezig met het laden van Evenementen

« All Events

Lancering app kinderwandeling Fort 3

11 juni // 14:00 - 17:00

- gratis

SPEELSE FAMILIEWANDELAPP MAAKT WANDELEN IN DE ZUIDRAND SUPER LEUK!

LOS JIJ DE ZUIDRAND-MYSTERIES OP?

Lukas is gek op geschiedenis, zijn zusje Noor weet alles over de natuur. Met jouw talenten erbij, worden jullie een topteam. Ga met Noor en Lukas mee op speurtocht langs de mooiste plekjes van de Zuidrand. Ontrafel  spannende mysteries, ontdek alles over de natuur en geschiedenis op je wandelroute. En verdien jouw detective-diploma.

ZO WORD JIJ EEN TOPSPEURDER

Hou je smartphone aan en je ogen open! Tijdens je wandelroute ontmoet je de gekste figuren. Beantwoord hun vragen en voeg hen aan je stickerboek toe. De personages geven je opdrachten, weetjes en tips, maar soms werken ze je tegen. Aan jou om te ontdekken wie je echt helpt. Heb jij een Zuidrand-mysterie opgelost? Dan verdien je een speurdersdiploma. Deel het met je vrienden via jouw favoriete sociale media of chatapps.

ONTDEK DE ZUIDRAND SPELENDERWIJS

De Zuidrand ontwikkelde de interactieve Zuidrand-wandelapp speciaal voor gezinnen met weetgrage kinderen tussen 5 en 13 jaar. Zo ontdekken jullie samen het verrassende natuurlijke en historische erfgoed van een mooie streek – vlakbij huis. De interactieve Zuidrand Wandelapp prikkelt de speur- en staplust van de kinderen, en biedt jullie een unieke combinatie van tof wandelen, spelenderwijs ontdekken en opdrachtjes uitvoeren.

Link met info:  https://www.toerismezuidrand.be/nl/een-nieuw-zuidrand-mysterie-borsbeek

GEBRUIKSTIPS

De Zuidrand Wandelapp gidst je veilig en eenvoudig van punt tot punt, en laat het hele gezin de wandeling nog alerter beleven. Per wandeltocht geven we de lengte én de duur op. We berekenden de duur aan een stapritme van 2,4 km per uur. Je vindt ook nuttige info als toiletten, parkings, bereikbaarheid, en … leuke horecaplekjes.

Zorg dat je toestel voldoende opgeladen is voor je op wandel vertrekt. Deze app is geschikt voor iPhones (iOS 9 en hoger) en smartphones op Android vanaf versie 4.4.

Details

Datum:
11 juni
Tijd:
14:00 - 17:00
Cost:
gratis

Organisator

Alles Loopt Op Rolletjes
E-mail:
info@alleslooptoprolletjes.be
Bekijk Organisator website

Locatie

De Schuur – Borsbeek
Fort 3
Borsbeek, 2150 Belgium
+ Google Maps

Details

Datum:
11 juni
Tijd:
14:00 - 17:00
Cost:
gratis

Organisator

Alles Loopt Op Rolletjes
E-mail:
info@alleslooptoprolletjes.be
Bekijk Organisator website

Locatie

De Schuur – Borsbeek
Fort 3
Borsbeek, 2150 Belgium
+ Google Maps