Mobiel Theater

Voorstellingen • Steek je vinger in de lucht!

Steek je vinger in de lucht!

Met de voorstelling ‘Steek je vinger in de lucht’ brengt Jan De Smet warme, grappige en herkenbare liedjes voor kinderen. De vroegere voorman van De Nieuwe Snaar speelt vertalingen van liedjes van Woody Guthrie, één van de belangrijkste folkzangers uit de Amerikaanse muziekgeschiedenis. Frank Vander Linden (De Mens) zorgde voor de vertaling van de teksten.

Het zijn speelse en vrolijke deuntjes met een duidelijk Amerikaanse ondertoon. Het ene liedje meeslepend, het andere huppelend en dansend. De teksten spelen perfect in op de leefwereld van kleuters en kinderen tot 8 jaar. Thema’s als wakker worden in een droog bed, een bezoek van de postbode of een ritje met de auto werden omgezet in een vrolijk liedje. De teksten blijven heel eenvoudig. Daardoor zijn de liedjes vlot meezingbaar. Na één keer luisteren kan je al mee neuriën. Meezingen is in ieder geval de boodschap want deze vrolijke melodietjes krijg je niet snel meer uit je hoofd.

Jan De Smet weet de kinderen als geen ander te beroeren. Met nummers als ‘Alles goed’, ‘Wip er op los’, ‘Vrooaar’ en ‘Steek je vinger in de lucht’ wordt het gegarandeerd een groot kinderfeest!

INFO

MUZIKALE KINDERVOORSTELLING
DUUR:
30 minuten.
We spelen maximum twee of drie voorstellingen.

PUBLIEK:
Voor kinderen vanaf 4 jaar en familiepubliek.

LOCATIE:
In onze retro caravan Groot Podium of voor de woonwagen.