KALENDER

Laden Evenementen

« Bekijk alle evenementen

Fortbiken against duchenne

19 april // 11:00 - 17:00
Op zondag 19 april zal het Fort van Borsbeek voor 1 dag omgetoverd worden tot een walhalla voor mountainbikers met het hart op de juiste plaats.

Die dag organiseren Riders for Pelle voor de derde maal “Fortbiken against Duchenne”. Riders for Pelle zijn een team would-be mountainbikers die het plan hebben opgevat om in september 2020 opnieuw mee te doen met de “Duchenne Heroes” een 7-daagse mountainbiketocht door 5 landen (Frankrijk, België, Luxemburg, Duitsland en Nederland), waarbij ze elke dag 100 km. moeten afleggen. Dit doen ze niet louter voor het plezier, ze moeten eerst met elk teamlid minstens 2500 euro inzamelen om onze spieren in te zetten voor de jongens die lijden aan de spierziekte van Duchenne.

Op 19 april kan iedereen met een beetje conditie individueel of in team van max. 4 deelnemen aan de 6 uren van het Fort van Borsbeek om zo Riders for Pelle te helpen het sponsorbedrag bij elkaar te krijgen. Het ingezamelde geld gaat naar Duchenne Parent Project Belgium en wordt gebruikt voor het wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte van Duchenne.

Enkel een pasta komen eten en/of wat dranken komen nuttigen wordt ook meer dan geapprecieerd. Het sportieve gedeelte is zeer toegankelijk!

Pasta en/of eventuele sportieve deelname op voorhand te bestellen via:
http://duchenneheroes2008.blogspot.com/
Op deze blog vind je ook andere nuttige info in verband met Duchenne Heroes 2020.

 

Gegevens

Datum:
19 april
Tijd:
11:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

De Schuur – Borsbeek
Fort 3
Borsbeek, 2150 België
+ Google Maps
WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates