Mobiel Theater

Thema: Halloween

Halloween

Verschillende van onze acts lenen zich er perfect toe om gebracht te worden in een onvervalste Halloweensfeer. Daarbij maken we graag gebruik van onze retro-theatertent, woonwagens en retro-podiumcaravans om ook bij minder mooi weer een voorstelling of animatie te brengen die niet in het water valt. Ook gaan we op uw vraag graag aan de slag om enkele beklijvende animaties uit te werken voor een Halloween fakkeltocht. Bibberen op Maat dus!     

Hier volgt een greep uit ons aanbod:

  • De Ziener: Wilt ge gaarne weten hoe het met u zit? Of hoe het met u verder moet?  De Ziener neemt u mee in het diepste van uw onderbewustzijn. Deze waarzeggersact wordt gespeeld in het prachtige decor van één van onze woonwagens of retro-caravannetjes.
  • Tattoo on wheels: Geef je ogen de kost!  Deze creepy caravan is een ‘Mobiele Halloween Tattoo-studio’. Crazy Tattoo Tine werkt snel, efficient en pijnloos. Keuze uit tal van doodskoppen en andere halloweenthema’s.
  • BODYpART: De ‘Mobiele Halloween Transformatie-studio’. Tijd voor een nieuw lichaam? Wij doen verbouwingen voor groot en klein, oud en jong. Wisselstukken en ideetjes genoeg!
  • De Heksenherberg: Poppenspel met een vleugje magie. Welkom in het ouderwets cafeetje waar Serafina de heks de plak zwaait. Jack de Rat, één van haar klanten, heeft een niet te lessen dorst. Garçon Brecht jongleert liever met glazen en drankjes dan te werken…
  • Halloweenvertelling “Muzzafer en Dalida”: In het dorpje Matahari leeft de verschrikkelijke sultan Aboe Simpel. Hij staat bekend om zijn uiterst vindingrijke foltertechnieken. Geloven jullie in hekserij? Wie is het beest uit het dorp dat alle schapen vermoordt?  Wie zorgt er voor tweedracht in het o zo vreedzame dorpje?

INFO

ACTS IN HALLOWEENSFEER
DUUR:
Doorlopend gedurende 4 uur

PUBLIEK:
Kinderen en familiepubliek.

LOCATIE:
Wij komen naar jouw locatie.