Mobiel Theater

Voorstellingen • Muziek op Rolletjes voor kinderen

Muziek op Rolletjes voor kinderen

Muziek op Rolletjes in retro-caravan Groot Podium. Dat is heerlijk genieten van live muziek met een hoekske af op kindermaat in een uniek kader. We bieden verschillende muziekstijlen aan. Je vindt vast een repertoire dat perfect swingt bij jouw evenement.

Jan De Smet – ‘Steek je vinger in de lucht’

Folksongs voor kinderen

Met zijn programma ‘Steek je vinger in de lucht’ brengt Jan De Smet warme, grappige en herkenbare liedjes voor kinderen. De vroegere voorman van De Nieuwe Snaar speelt vertalingen van liedjes van Woody Guthrie, één van de belangrijkste folkzangers uit de Amerikaanse muziekgeschiedenis. Frank Vander Linden (De Mens) zorgde voor de vertaling van de teksten. Meezingen is in ieder geval de boodschap want deze vrolijke melodietjes krijg je niet snel meer uit je hoofd.

‘Leve de wasmachien!’

Liedjesvoorstelling / Kinderkabaret

Grappige verhalen en vieze liedjes worden op meesterlijke wijze gebracht door opa Bert en zijn ukelele. Bij elk liedje durft die al eens wat anders te klinken… Bert Plagman (ref. Sesamstraat, Grote boze wolf show,…) voorziet een aangepast programma voor de allerjongsten.

‘De Thee van Tom’

Liedjesvoorstelling

Tom kampeert met zijn instrumenten in het bos. Voor zijn vrienden maakt hij graag een potje thee. Alleen duurt het nogal lang vooraleer het water warm genoeg is. Niemand houdt van wachten … Met z’n banjo, gitaar, drum en mondharmonica maakt Tom het wachten leuk. Zo aanstekelijk dat iedereen wil meedoen. Zingen, lachen en swingen in een onvervalste kampvuursfeer. De Thee van Tom smaakt naar meer!

Een liedje beluisteren?

Hoofd Schouders Knie en Teen

‘Wouter Beatbox’

 Beatbox

Grappige coole grooves, vettige beats en zotte klanken waar je helemaal van uit de bol kan gaan.

Het is moeilijk om stil te blijven zitten wanneer Wouter Beatbox laat zien wat je allemaal kan doen met je stem. Zo aanstekelijk dat je zelf wil meedoen. Wouter toont je maar al te graag hoe je hieraan begint. Resultaatgegarandeerd! Misschien eindigt deze sessie wel met je eerste battle?

Wouter Konings verdiende zijn strepen als Belgisch vice-kampioen beatboxen en bracht het tot de halve finale van Belgium’s Got talent in 2019. Hij brengt ook platen uit onder de naam Uruz. Check it!

Zoek je een leuk muzikaal programma voor volwassenen?

Kijk dan ook eens bij: “MUZIEK OP ROLLETJES

INFO

MUZIEK OP ROLLETJES VOOR JONG EN OUD(ER)

DUUR:
2 of 3 sets van 30 minuten.

PUBLIEK:
Voor kinderen vanaf 3 jaar en een familiepubliek.

LOCATIE:
Op ons woonwagenpodium in De Schuur.
Op jouw locatie in een van onze mobiele podium-caravannetjes.

Ook mogelijk als zaalvoorstelling.

CAPACITEIT:
80 à 100 toeschouwers per set.