Mobiel Theater

Voorstellingen • Muziek op Rolletjes voor kinderen

Muziek op Rolletjes voor kinderen

Muziek op Rolletjes in retro-caravan Groot Podium. Dat is heerlijk genieten van live muziek met een hoekske af op kindermaat in een uniek kader. We bieden verschillende muziekstijlen aan. Je vindt vast een repertoire dat perfect swingt bij jouw evenement.

Mama Ranja

Gypsy en andere swing voor kinderen

Dit trio grasduint in het collectieve kinderliedjesgeheugen en kleurt dit met een swingende saus. Grappige tekstuele wendingen, opzwepende meezingmomenten maar ook heel mooie muzikale genietmomentjes vormen een integraal onderdeel van een Mama Ranja optreden.

Mama Ranja is:

Bianca van der Heijden: zang, drum, poppen en praatjes
Caro Chapelle: cello, zang
Sfen Van Staeyen: gitaar, gebrul, gepraat

Beluister hier

Jan De Smet

Folksongs voor kinderen

Met zijn programma ‘Steek je vinger in de lucht’ brengt Jan De Smet warme, grappige en herkenbare liedjes voor kinderen. De vroegere voorman van De Nieuwe Snaar speelt vertalingen van liedjes van Woody Guthrie, één van de belangrijkste folkzangers uit de Amerikaanse muziekgeschiedenis. Frank Vander Linden (De Mens) zorgde voor de vertaling van de teksten. Meezingen is in ieder geval de boodschap want deze vrolijke melodietjes krijg je niet snel meer uit je hoofd.

Tom Clement

Liedjesvoorstelling “De Thee van Tom”

Tom kampeert met zijn instrumenten in het bos. Voor zijn vrienden maakt hij graag een potje thee. Alleen duurt het nogal lang vooraleer het water warm genoeg is. Niemand houdt van wachten … Met z’n banjo, gitaar, drum en mondharmonica maakt Tom het wachten leuk. Zo aanstekelijk dat iedereen wil meedoen. Zingen, lachen en swingen in een onvervalste kampvuursfeer. De Thee van Tom smaakt naar meer!

Een liedje beluisteren?
Hoofd Schouders Knie en Teen:

Heb je niet gezien:

Zoek je een leuk muzikaal programma voor volwassenen?

Kijk dan ook eens bij: “MUZIEK OP ROLLETJES

INFO

MUZIEK OP ROLLETJES VOOR JONG EN OUD(ER)

DUUR:
2 of 3 sets van 30 minuten.

PUBLIEK:
Voor kinderen van 3 tot 12 jaar en een familiepubliek.

LOCATIE:
Op ons woonwagenpodium in De Schuur.
Op jouw locatie in een van onze mobiele podium-caravannetjes.

CAPACITEIT:
80 à 100 toeschouwers per set.