Mobiel Theater

Voorstellingen • Muziek op Rolletjes

Muziek op Rolletjes

Muziek op Rolletjes in retro-caravan Groot Podium is heerlijk genieten van live muziek in een uniek kader. We bieden verschillende muziekstijlen aan. Je vindt vast een repertoire dat perfect swingt bij jouw evenement.

Kies je voor een compleet retro-dansfeest met dansinitiatie, dansdemo en bijpassende randanimatie? Neem zeker eens een kijkje bij thema ‘Retro-Dansfeest’.

The Cream Colored Ponies

vintage swingjazz

It don’t mean a thing if it ain’t got that swing! Op hun nostalgische trip door het swingtijdperk brengen ze hulde aan de crooners uit de jaren ’30 en ‘40. Ze brengen de mooiste liedjes uit The Great American Songbook helemaal in de stijl van Louis Armstrong, Nat King Cole, Dean Martin, Frank Sinatra, Ella Fitzgerald en vele anderen.

Te boeken in duo, trio of kwartet met Roel Ferny (zang en gitaar).

Beluister hier

Les Tzigales

gypsy jazz

Les Tzigales brengen chansons en standards uit de swing, musette- en gypsy jazzmuziek gekleed in een warm en geheel eigen geluid. De muziek is afwisselend swingend, melancholisch, opzwepend of vrolijk. Kortom, boeiend als het leven zelf!

Les Tzigales heeft ook een familieprogramma met liedjes uit o.a. Jungle book. Plezier voor de allerkleinsten!

Te boeken in duo, trio of kwartet met Ramsy Irani (zang en gitaar).

Beluister hier

Mighty Swing

Gypsy en Swingjazz

Mighty Swing is een Gypsy/Swingjazz Trio uit Antwerpen en is geboren uit liefde voor de muziek van Django Reinhardt en 1930’s/40’s Swingjazz. Ze brengen op authentieke wijze een mengeling van bekende Django-nummers, standaard Swingjazz-klassiekers en eigen composities. Mighty Swing bestaat uit Peter Seghers (guitar) Franck Ludwig (guitar), Luc Nuitten (contrabas) – occasioneel aangevuld met extra muzikanten.

Beluister hier

Bernard Van Lent

Accordeonmuziek

Als doorwinterde ‘ancien’ beschikt Bernard over een haast onuitputtelijk repertoire. Hij was o.a. te bewonderen in de vaste begeleidingsgroep van grootmeesters als Wannes Van De Velde en Ramses Shaffy.

Zoek je een leuk muzikaal programma voor kinderen?

Kijk dan ook eens bij: ‘MUZIEK OP ROLLETJES VOOR KINDEREN’

INFO

MUZIEK OP ROLLETJES VOOR JONG EN OUD(ER)

DUUR:
2 of 3 sets van 30 minuten.

PUBLIEK:
Voor volwassenen en een familiepubliek.

LOCATIE:
Op ons woonwagenpodium in De Schuur.
Op jouw locatie met ons retro- podiumcaravan.

CAPACITEIT:
80 à 100 toeschouwers per set.