De Schuur

Aanbod – B2B

B2B

Zoek je een origineel en ontspannen kader om er met je team even tussenuit te zijn? Wij zorgen voor een kant en klare formule op maat van jouw teambuilding, bedrijfsfeest, presentatie, receptie of familiedag.

Teambuilding

Je bent met je team te gast in een ludiek kader van nostalgische woonwagens. Bepaal zelf welke activiteit het beste past bij jouw team.

  • Workshop circustechnieken
  • Workshop retro-dansinitiatie
  • Workshop pizza-bakken

Vraag vrijblijvend naar onze verschillende cateringformules. Indien gewenst kan je blijven nagenieten tot in de late uurtjes bij een gezellig houtvuur en een act of animatie op maat. De ideale periode is van eind april t.e.m. oktober. Neem contact met ons op voor een offerte op maat van jouw team.

→ Download pdf Teambuilding in De Schuur

Bedrijfsfeest, familiedag, presentatie of bedrijfsreceptie

Met onze feestformule “De Schuur- exclusief” bieden we een onvergetelijk sleutel-op-de-deur woonwagenevenement op maat van jouw bedrijf. Wij zorgen voor een uniek aanbod woonwagenanimatie! Keuze uit diverse acts, presentaties, workshops, sfeervolle livemuziek, fotobooth,… Catering kan via een partner naar jouw keuze of vraag vrijblijvend naar onze cateringformules.

→ Download pdf Feesten – formule De schuur exclusief

→ Download pdf Catering in De Schuur