De Schuur

Aanbod – B2B

B2B

Zoek je een origineel en ontspannen kader om er met je team even tussenuit te zijn? Wij bieden met De Schuur een creatieve, inspirerende en sfeervolle locatie. Tijdens je bezoek aan De Schuur kan je terecht aan onze woonwagenbar. Indien gewenst kan je blijven nagenieten bij een gezellig houtvuur op ons terras.

Wij zorgen voor een uniek aanbod woonwagenanimatie. Keuze uit diverse acts, presentaties, workshops, sfeervolle livemuziek, fotobooth,…

Catering kan via een partner naar jouw keuze of vraag vrijblijvend naar onze cateringformules.

De Schuur ligt op het gemeentelijk domein Fort3 te Borsbeek, een mooie, groene omgeving aan de rand van Antwerpen. De Schuur is gemakkelijk te bereiken. Ze ligt op 5 minuten van de afrit op de E34, E19 en de A12. Er is een ruime gratis parking.

De ideale periode is van april t.e.m. oktober. Neem contact met ons op voor een offerte op maat van jouw team.

Bedrijfsevent

Met onze formule “De Schuur- exclusief” bieden we een onvergetelijk sleutel-op-de-deur woonwagenevenement op maat van jouw bedrijf.

  • Bedrijfsfeest
  • Familiedag
  • Teambuilding
  • Presentatie
  • Bedrijfsreceptie
  • Workshop
  • Brainstorm

Meer info: Feestformule ‘De Schuur exclusief’

Teambuilding

Je bent met je team te gast in een ludiek kader van nostalgische woonwagens. Bepaal zelf welke activiteit het beste past bij jouw team.

Workshop circustechnieken

Via circus als middel gaan we op zoek naar onze eigen grenzen en die van de groep. Op wie kunnen we bouwen? Door middel van samenwerking verleggen we onze grenzen en maken we ons allerlei circustechnieken eigen. Een ervaren circusleraar daagt je uit en helpt je graag op weg. Onze circusworkshops zijn voor iedereen toegankelijk.

Duur: 4 uur

Aantal deelnemers: 20 tot 50 personen

.

Workshop retro-dansinitiatie

Geniet van live muziek ‘Op Rolletjes’ van de bovenste plank. Strek je benen voor een vrolijke dansinitiatie met dansdemo. Daarbij kan je je laten transformeren tot ‘beauty king of queen’ in ons ‘beauty boudoir. Ook onze ‘Tatoo on wheels’ en originele retro-fotobooth passen perfect in dit plaatje.

Duur: 4 uur

Aantal deelnemers: 20 tot 100 personen