De Schuur

Aanbod – Zomerbar Fort3

Zomerbar

Open elke zondag vanaf mei t.e.m. september vanaf 13u tot 19u.

Welkom in De Schuur voor een zomers terrasje. Geniet van een lekker drankje en hapje in het unieke decor van nostalgische woonwagens met een streepje muziek en leuk leesvoer.

Bij ons kan je betalen met CASH of Payconiq.
.
Een tafel reserveren in De Schuur is helaas niet mogelijk. Heb je iets te vieren en wil je toch graag je eigen plekje reserveren? Kies dan voor ‘Feestformule Zomerbar’.

Activiteiten

Retro-spelletjes, speel-woonwagen, zandboot, baby -en peuterspeelhoekje, … Avonturenparcours, speeltuin en disc-golf op 100m van De Schuur.

Gratis ontlenen van discgolfdiscs en ander spelmateriaal.

Onder het motto ‘elke zondag iets leuks’ trachten we op elke zondag van de zomerbar een activiteit aan te bieden. Enkele voorbeelden zijn crea-atelier, ploggen op het Fort3, circusinitiatie, ritje met tractor en boerenkar, …

  • Schure Lure op: 7 mei, 24 sptember 2023
  • Kijk op onze kalender of op facebook voor de laatste update van het programma.

Catering

Deze zomer kan je op zondag komen genieten van een Haut Dog, geserveerd vanuit een vintage bakfiets.

Wandelen en fietsen

De Schuur ligt in het groene kader van Fort 3 Borsbeek. Verschillende fiets- en wandelroutes komen langs de zomerbar.
Kijk hier voor meer info over Fort 3 en omgeving.

FEESTJE IN DE SCHUUR?

Een verjaardag, babyborrel, communie of iets anders te vieren? Hiervoor kan je bij ons terecht tijdens de zondagen van De Zomerbar tussen 13 en 19 uur. Hiervoor richten we voor jouw groep een aparte zone in, grenzend aan ons zomerterras (privézone – max 50 personen).

Meer info: Feestformule ‘Zomerbar’

Mag het net dat ietsje meer zijn? Dan bent u ook welkom om te komen feesten op een weekdag of op zaterdag. We verwijzen je dan graag door naar onze feestformule ‘De Schuur-exclusief’. Wij zorgen voor een onvergetelijk en sfeervol sleutel-op-de-deur woonwagenfeest op maat.

Meer info: Feestformule ‘De Schuur-exclusief’