De Schuur

Aanbod – Zomerbar Fort3

Zomerbar Fort3

Bij ons is er plek à volonté. Wij garanderen een ruime afstand tussen onze tafeltjes. Nu mét tafelbediening! Drankkaarten (10 of 20 euro) kan je verkrijgen bij onze kassa aan de ingang. Betaling met cash!

Tips voor kinderen:
De speelwoonwagen in De Schuur is nog even niet open, maar de skatepiste, het speelbos en het avonturenparcours zijn weer wel toegankelijk en liggen vlakbij ons zomerterras.
Ook de speeltuin op Fort 3 is open en ligt op 200 m van De Schuur.
Breng gerust zelf je petanque of kubb-setje mee voor een dagje spelplezier op Fort 3!

Open elke zondag vanaf  mei t.e.m. september vanaf 11u tot 19u.

Welkom in De Schuur voor een zomers terrasje. Geniet van een lekker drankje en hapje in het unieke decor van nostalgische woonwagens met een streepje muziek en leuk leesvoer.

Retro-spelletjes, speel-woonwagen, zandboot, baby -en peuterspeelhoekje,…  Avonturenparcours, speeltuin en disc-golf op 100m van De Schuur. Gratis ontlenen van discgolfdiscs en ander spelmateriaal.

De Schuur ligt in het groene kader van Fort 3 Borsbeek. Verschillende fiets- en wandelroutes komen langs de zomerbar.
Kijk hier voor meer info over Fort 3 en omgeving.

Culinair met foodtrucks:

(Nu tijdelijk geen catering, sorry!)

Met veel liefde voor al wat lekker en gezond is zorgt onze cateringpartner Napolitanizza voor culinaire hoogstandjes tijdens de zondagen van de zomerbar. We gaan voor (h)eerlijke producten aan een betaalbare prijs. Zo kan iedereen van jong tot oud(er)elke zondag van mei t.e.m. september genieten van een authentieke Napolitaanse pizza. Onze pizza-chef Giovanni Milo bakt deze à la minute voor je af in zijn Piaggio Ape houtoven op rolletjes.

De Schuur foodtruck- keuken is open van 11u tot 19u.

Genieten van je maaltijd of snack kan zowel binnen in onze gezellige woonwagenschuur of op ons ruime, zomerse terras.

FEESTJE IN DE SCHUUR?

Een verjaardag, babyborrel, communie of iets anders te vieren ? Hiervoor kan je bij ons terecht tijdens de zondagen van De Zomerbar tussen 11 en 19 uur. Hiervoor richten we voor jouw groep een aparte zone in, grenzend aan ons zomerterras (privézone – max 50 personen).
Kijk hier voor meer info

Je bent ook natuurlijk ook welkom om te komen feesten op een weekdag of op zaterdag. We verwijzen je dan graag onze feestformule “De Schuur-exclusief”.
Kijk hier voor meer info